Nieuwjaarsreceptie & S1Voice

Nieuwjaarsreceptie & S1Voice

Op 21 januari heet de Stichting Vrienden van De Meander samen met Directeur Paul ten Bergen het nieuwe jaar feestijk ingeluid. We hebben kort stil gestaan bij de problematiek rondom corona maar zien 2023 met veel enthousiasme en volop activiteiten tegemoet. Na de speeches van voorzitter Anthony en Zellingen directeur Paul werd de middag verder feestelijk bezongen door het fantastische koor van S1Voice.

De energie, enthousiasme en het fantastische repetoire zorge voor een heerlijke en gezellige middag voor zowel de bewoners, het personeel als de stichting zelf. Het concert werd zo goed ontvangen dat wij hebben besloten om het koor in 2023 zeker nog een keertje terug te laten komen!

En het concert is voor jong en oud! Dus kom ook de volgende keer en hou deze website in de gaten!