Zondag 5 februari: Het eerste matinee concert met MOZ-Art

Zondag 5 februari: Het eerste matinee concert met MOZ-Art

Op zondag 5 Februari ging het eerste matinee concert van start. De Stichting Vrienden van de Meander faciliteert en MOZ-Art muziekschool initieert een prachtige cyclus van concerten op elke eerste zondag van de maand. Deze concertserie is al ingepland tot juli 2023.

Een mooi ensemble van harp en fluit gepresenteerd door Tineke van Geuns en Reinilde Zevenbergen. Het evenement werd geopend door vice-voorzitter Gretha Boer, Woonzorgcoördinator Gertrude van Veelen, directeur MOZ-Art Dick Verhoef en wethouder Daan de Haas.

Het was een prachtig success met veel animo van buitenaf. Het smaakt naar meer!

 

Bronvermelding: https://gouweijsselnieuws.nl/2023/02/27/de-meander-moz-art-zondagmiddag-matinee-concertserie/ & Andre Muller